Reading op Afstand

Soms loop je vast in het leven. Je ervaart bepaalde emoties of patronen die jou niet meer dienen. Het kan ook zijn dat je bevestiging zoekt of helderheid zodat je de juiste keuzes kan maken voor jezelf. Je zit thuis met een burnout en wil graag weten wat er anders kan, en hoe je nieuwe stappen kunt zetten. Het kan van alles zijn waarom je op zoek bent naar antwoorden, inzicht en aansporing omdat je dat op dit moment even niet uit jezelf kunt halen.

Een Reading op Afstand is dan een mooie, makkelijke en liefdevolle manier om inzicht te krijgen in jouw situatie of gevoel. Zelf noem ik deze vorm van Readings graag Bewustzijns Readings.

Ik ontvang de wijsheid die door mij heen stroomt voor jou. Ik geef er woorden aan zodat jij weer een stapje verder komt. Kleine stappen of grote stappen, het is aan jou om met het inzicht aan de slag te gaan. De tekst of antwoorden die jij ontvangt zijn helend en zetten veel in gang.

Een Reading werkt altijd helend, doordat er bewust inzicht kan landen. Soms mag er tijdens de Reading een Healing ontstaan. Ook dat verwoord ik in het handige Worddocument dat er voor jou ontstaat. Jouw Ziel en Team Spirit geeft precies aan wat er mag ontstaan voor jou en welke inzicht er nu bij jou mag landen.

Mis jij een overleden dierbare of kindje? Dan is een Hemel Reading misschien iets voor jou?

Via de energie luister ik vanuit liefde naar mensen in coma, mensen met Altzheimer of Dementie of met een lichamelijke of verstandelijke beperking en die zich niet kunnen uiten door deze beperking.

De kosten voor een Reading op Afstand zijn 75,- incl.btw.

De kosten van een Reading + Zielstekening op A4 zijn 95,- incl.btw

De kosten van een Soul Coach Traject zijn 210,- inc.btw. Dit is incl. 1 geschreven Reading, 2 x 30 min Telefonisch Soul Coachen, 1 A5 Zielstekening. 

Na een geschreven Reading op Afstand kun je ook een los Coachingsgesprek aanvragen, dit gesprek is Telefonisch. Doe je dit binnen een maand na de geschreven reading dan zijn de kosten hiervoor 50,- (incl.btw) 

Reading Kinderen

Reading op Afstand Kinderen

Als ouders wil je graag weten wat er in je kind omgaat, en waar bepaald gedrag vandaan komt.

Je wil je kind beter leren kennen, beter leren begrijpen en jullie band nog verder versterken.

Je wil als ouder weten hoe jij kan bijdragen aan het welzijn van je kind, en wat hij of zij van jou nodig heeft.

Soms zoek je hulp bij het opvoeden van je gevoelige, hoogsensitieve, of nieuwetijdskind omdat jullie tegen bepaalde uitdagingen of problemen aanlopen. Of jouw kind heeft een labeltje gekregen zoals autisme, adhd, add, odd enzovoort. Je wil graag weten waar zijn of haar gevoeligheid ligt en hoe het voor hem of haar werkt, en vooral wat jullie als ouders kunnen doen om te helpen, wat er anders kan en mag. Dit allemaal voor het welzijn van jouw kind en jullie als gezin.

Dan kan een Kinder Reading of Zielsafstemming/Zielsgesprek, zoals ik ze graag noem, veel inzicht en duidelijkheid geven.

Met dit inzicht kun je dan samen aan de slag of gerichter hulp zoeken.

Inzicht, handvatten en bevestiging geven jullie als ouders meer kracht en zelfvertrouwen om bij jezelf te blijven in een bepaald proces met je kind.

Ik maak contact met jouw kind via de energie en laat innerlijke wijsheid van jouw kind stromen. Jouw kind hoeft nergens heen en niets te doen. Hoe fijn is dat! En al jullie vragen of thema's, die neem ik natuurlijk mee. Ik verwoord alles in een handig Word document dat ik je mail.

Vanaf 12 jaar is toestemming nodig van het kind.

Daarna mag jij als ouder aan de slag!

De kosten voor een Reading op Afstand Kinderen zijn 75,- incl.btw.

De kosten van een Reading + Zielstekening op A4 zijn 95,- incl.btw

Ouder & Kind Reading

Vaak hebben de uitdagingen of problemen van jouw kind hun oorsprong bij de ouder(s). Dat is niet altijd zo, maar kinderen kunnen enorme spiegels zijn. Ze nemen vaak onuitgesproken woorden en weggestopte gevoelens en emoties waar, via de energie, en dat kan effect hebben op het gedrag dat jouw kind laat zien. Jouw kind heeft jou gekozen als ouder en is bij jou en jullie om bepaalde lessen te leren. Als ouder hoef je dus ook niet alles perfect te doen, maar het is wel fijn wanneer je bewust bent van wat er bij je speelt, en wat er innerlijk in jouw leeft. Het kan een hoop gedoe en vervelend gedrag schelen. En leven vanuit meer harmonie met elkaar is fijn voor iedereen.

Ik stem mij af op jullie beiden, de ouder en het kind zodat er zichtbaar kan worden wat er speelt. Zo kunnen we zien of er een connectie is met de uitdagingen die er zijn. De Reading geeft inzicht en handvatten hoe beter met elkaar en jezelf om te gaan. Wat dat betreft is een Ouder & Kind Reading een groot cadeau boordevol inzicht.

Vanaf 12 jaar is toestemming nodig van het kind.

De kosten voor een Ouder & Kind Reading zijn 95,- incl.btw.

De kosten van een Reading + Zielstekening van jullie samen op A4 zijn 125,- incl.btw

Na een geschreven Ouder & Kind Reading kun je voor jezelf een Coachingsgesprek aanvragen (Telefonisch of hier in Wijk aan Zee). Een Telefonisch consult kost 50,- (incl.btw) wanneer je deze binnen een maand na de geschreven Reading aanvraagt. 

 

 

Relatie Reading of Gezins Reading

 

Soms loopt het even niet in je relatie. Er is veel strijd, competitie of jullie begrijpen elkaar gewoon even niet. Een Relatie Reading kan dan inzicht geven in wat er onderhuids speelt. De onzichtbare patronen worden zichtbaar.

Ook wordt soms duidelijk waarom jullie bij elkaar zijn. Ik geef door wat de Lichtwereld jullie wil meegeven aan wijsheid en of heling en stem mij af op de gezamelijke energie die er binnen de relatie heerst. Ook laat ik de energie van jullie beiden aan het woord, om door te geven wat op dat moment nodig is, om weer een stap verder te komen met inzicht en handvatten. Vaak komt er naar voren hoe ieder in de relatie staat, en wat jullie van elkaar nodig hebben.

Er komt inzicht in wat er op dit moment speelt. Soms wil er spontaan een stukje heling ontstaan. Ik doe geen toekomstvoorspellingen, en uitspraken of de relatie blijvend is. Door je bewust te worden van iets in jezelf of binnen de relatie kan een Reading je wel aansporen om een bepaalde kant op te gaan. Een kant die uiteindelijk altijd beter is voor jezelf en de ander.

Ik kan mij ook richten op jullie energie als gezin. Vraag dan een Familie Reading bij mij aan.

Voor zowel een Relatie als Gezins Reading is toestemming nodig van de anderen binnen een reading!

De kosten voor een Relatie Reading op Afstand zijn 95,- incl.btw.

De kosten van een Reading + Zielstekening van jullie samen op A4 zijn 125,- incl.btw

Na een geschreven Relatie of Gezins Reading kun je voor jezelf een Coachingsgesprek aanvragen (Telefonisch of hier in Wijk aan Zee). Een Telefonisch consult kost 50,- (incl.btw) wanneer je deze binnen een maand na de geschreven Reading aanvraagt.