Welkom op mijn website, ik weet dat het geen toeval is dat jij hier bent.....

Ik ben Sandra Laureys en al vanaf dat ik heel jong ben ervaar ik dat het leven jou altijd wil leiden, begeleiden, steunen en helen. Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik een gave heb om inzicht en heling door te geven in woorden en beeld. Dit doe ik door contact te maken met jouw ziel en de Spirituele Wereld.

Jij bent een uiting van het Goddelijke dat hier op aarde is om te leven, te ervaren vanuit bewust-zijn. Na vele ervaringen van voor- en tegenspoed en heel wat opleidingen verder, ben ik mij steeds meer gaan beseffen wie ik ben en hoe ik positief kan bijdragen vanuit mijn aangeboren talent, mijn innerlijke zintuigen en mijn lijntje met de Spirituele Wereld, die iedereen heeft op zijn of haar eigen manier.

Mijn missie is om jou tools aan te rijken, zodat je jouw leven en/of het leven van je kind zelf lichter kan maken. Dit doe ik door inzicht en heling voor jou, door mij heen te laten stromen. Want hoe minder ballast en meer helderheid er is, hoe beter je de balans kunt houden in dit leven.

Ik werk middels Reading op Afstand en door het maken van Zielstekeningen. Ook werk ik als Kindermedium en geef ik woorden aan hoe een kind zich voelt, en waar bepaade problemen vandaan komen. Daarnaast komen er handvatten om met bepaalde uitdagingen om te gaan.

Omdat ik op afstand werk en alles in een handig Worddocument verwoord is dit geen belasting verder. Ook is het heel fijn om een document te hebben dat je daarna nog regelmatig door kunt lezen, en waarmee jij aan de slag kunt op jouw eigen tempo.

Ik werk met de liefdevolle Bron van Wijsheid, de Spirit die jij bent en met alles verbonden is. Op Zielsniveau. De liefdevolle energie waarbij ik werk stuurt mij al vrij snel naar de kern van dingen.

We are all one.


Liefdevolle Groet van mij,

Sandra Laureys


Opleidingen die ik heb gevolgd, om uiteindelijk weer bij mezelf uit te komen ;-)

VWO, HEAO (Economisch/Linguistisch), Reiki I, II, III (Master), Integrated Energy Therapie (IET)level I, II, III, Open je Bewustzijn challenge, Leef je Zielendoel Programma, Opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks, Module Luisterkind Levensbrug, Module Luisterkind Kinderwens, module luisterkind familieverbond, Mediumschap cursus Kitty Woud, Presentatie Cursus sara bruinsma: "Ja, ik ben..", Mediumschap & Trancehealing Therapeut I, II, III aan de Spirituele Academie van Jaco Elken, met behaald examen voor de SNU, Trancemediumschap I, certified Crystal Reader van Doreen Virtue & judith lokomski, Meditatielessen bij André Stelling, Mediumschap bij Hemelswijs deel 1.